Regiovervoer[

 

Zoekt u naar een taxi in Anna Paulowna, voor uw regiovervoer of een eenmalige rit naar een bestemming in de buurt? We werken voor scherpe tarieven en brengen u binnen het regiovervoer vanuit Den Helder bijvoorbeeld naar Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard,  Anna Paulowna, Hippolytushoef en Den Oever. Daarnaast rijden we met onze taxi’s in Anna Paulowna regelmatig naar Den Helder, Alkmaar en Schagen, of komen we u op die locaties oppikken voor een rit naar Anna Paulowna. We vervoeren u letterlijk van deur tot deur en werken met een efficiënte ritplanning, om wachttijden zoveel mogelijk te voorkomen.

---------------------------------------------------------------------------

REGIOVERVOER IN ANNA PAULOWNA EN OMSTREKEN

 

We verzorgen regiovervoer in Anna Paulowna en omstreken, met deskundige en betrouwbare chauffeurs. U kunt bij ons rekenen op een nieuw wagenpark, dat geldt zowel voor de reguliere taxi’s als de taxibussen waarmee we op een comfortabele wijze zorgen voor uw groepsvervoer.

Wilt u gebruik maken van een taxi naar Schiphol, bijvoorbeeld vanuit Anna Paulowna, Den Helder of Alkmaar ? Ook daar kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn.

---------------------------------------------------------------------------

ZAKELIJKE TAXI MET RIJDEN OP REKENING

 

Bestelt u regelmatig zakelijk een taxi in  Anna Paulowna en omstreken? We kunnen u binnen ons regiovervoer van dienst zijn met rijden op rekening, zodat u eenvoudig achteraf af kunt rekenen. U kunt de taxi in Anna Paulowna bestellen wanneer u wilt, we zorgen aan het eind van de maand voor een duidelijke afrekening die u direct in de administratie op kunt nemen. U kunt op die manier soepel gebruik maken van onze taxiritten in Anna Paulowna en omgeving, zonder dat u daar steeds per rit voor hoeft af te rekenen.

Wilt u gebruik maken van ons regiovervoer in Anna Paulowna en omstreken, of heeft u vragen over het wagenpark waar we mee rijden? Neem vrijblijvend contact op, ook wanneer u direct een taxi in Anna Paulowna wilt bestellen.